HORSKÝ HOTEL LOMY, HORNÁ VES

Už 7. rok hotel prevádzkuje naša CK Bombovo. Nachádza sa neďaleko Partizánskeho v prekrásnej doline pohoria Vtáčnik, obklopenej harmóniou nádhernej prírody, sviežim tichom vánku, vôňou lesa. Je to miesto, kde realizujeme najviac našich táborov, milujú ho deti, animátori a my tiež. Snažíme sa ho každý rok zveľaďovať. Tento rok pribudlo nové detské ihrisko s preliezkami, nový nábytok v spoločenských priestoroch a už 10 chatiek má nové vybavenie a kúpeľne.

UBYTOVANIE

Deti sú ubytované v závislosti od naplnenia jednotlivých táborov, aby sme zachovali, čo najväčšiu efektivitu obsadenosti. Nerobíme rozdiel v cene ubytovania v hlavnej budove a chatkách. Mladšie deti (z táborov, ktoré sú určené deťom od 5 do 8 rokov) sa snažíme ubytovať do hotela, teenagerov z tábora Fest animátorfest väčšinou do chatiek.

VYBAVENIE STREDISKA

Na stredisku nie je mobilný signál, resp. je slabý a len určitých miestach. Vaše deti budú teda nedostupné väčšinu pobytu. Vo vymedzených časoch si ale signál určite nájdu a ozvú sa Vám. Vo vymedzenom čase bude k dispozícii aj 1 z animátorov na pevnej linke. Vo vážnych prípadoch môžete volať pevnú linku: 046 549 2070. 

MOŽNOSTI V OKOLÍ
TÁBORY, KTORÉ NA STREDIUSKU ORGANIZUJEME:
AKO SA TAM DOSTAŤ
INFORMAČNÁ TABUĽKA VZDIALENOSTÍ
Horský hotel Lomy, Horná Ves BA TT NR TN BB ZA PO KE
  160 115 71 58 87 88 278 277