+421 37 6522 523
+421 915 774 213
+421 903 722 734
Pondelok - Piatok:
09:00 - 12:00
a 13:00 - 15:00
Bombovo
Novozámocka 230
949 01 Nitra

Komiksový tábor – to pravé pre malých superhrdinov.

Čím chceš byť keď vyrastieš? No predsa superhrdinom. To je jedna z najčastejších odpovedí dievčat a chlapcov. Komiksový tábor je vstupom do sveta fantázie pre deti, ktoré túžia byť hrdinami s nadprirodzenými schopnosťami. Deti, ktoré naša realita nebaví a snívajú o skutočnom dobrodružstve zo sveta komiksov pozývame preskúmať slávnu akadémiu pre superhrdinov.

 

 

Načo sa malý hrdinovia môžu tešiť?

   Hneď prvý deň sa môžu tešiť na otestovanie ich talentu a prebudenie nadprirodzeného nadania, ktoré v nich doteraz driemalo. Ako súčasť avengerov budú mať možnosť spoznať Spidermana a jeho neobyčajnú ohybnosť, silu a vrhanie pavučiny, alebo Thora, ktorý vrhá blesky, ovláda mocné kladivo a má obrovskú silu. Spolu s nimi čaká na stretnutie s malými hrdinami aj supervojak Capt. America. Ako posledný zo štvorice záchrancov sveta, vás vo svojom špeciálne vybavenom obleku privíta aj geniálny vynálezca Ironman.

 

Pod velením niektorého z nich si deti budú zakladať svoju super identitu a schopnosti na rôznych hrách. Po stopách slávnych scifi bojovníkov so zlom budú zažívať akciu na vlastnej koži. Zažijú napríklad ako dlho a usilovne musel trénovať Hawkeye,  kým si vybudoval presnú mušku. Po dni usilovného tréningu na nich čaká relax, v podobe pozerania sa na filmové spracovanie ich obľúbených bojovníkov pri snahe zachrániť svet a nastoliť dobro.

 

 

Väčšia dávka sebavedomia

   U nás má fantázia zelenú. Tábor v duchu ochrancov sveta pomáha deťom ďalej rozvíjať ich predstavivosť. Filmové, komiksové postavy ako Batman, Superman, Spiderman… sú pre deti vo vývoji veľmi dôležitým vzorom. Keď si dieťa oblečie kostým obdivovaného hrdinu okamžite sa cíti silným a odvážnym. Preberá od neho schopnosti a vlastnosti, ktoré sú pre neho výnimočné alebo príťažlivé. Takýmto napodobňovaním rastie dieťaťu sebavedomie.

 

Nezabúdajme, že je v poriadku ak sa dieťa snaží zachrániť svet podľa  nejakého obľúbeného vzoru. Rozvojom jeho skrytých schopností sa z neho v dospelosti môže stať vojak, spisovateľ, dizajnér komiksov, herec, či filmový režisér. Pomáhajme im v rozvoji ich snov a nenechajme ich, aby sa prispôsobovali okolitému svetu namiesto toho, aby boli skutočne takými akí sú. Veď realita je taká obyčajná a nudná. 

 

 

S chuťou objavovať

   Svet je plný pravidiel, ktoré na malé deti pôsobia ako potláčatelia kreativity. Voľný čas by nemal byť obmedzovaný prílišnými pravidlami. V tábore môžu drobci s chuťou a slobodne pri hre využívať svoju predstavivosť. Ponúkame im akýkoľvek priestor na objavovanie neorientujeme sa len na ihrisko. Čas na hru trávia v lese, pri vode, na lúke, alebo na výlete do Tarzánie z lomov.

 

 

Skúška pravého bojovníka so zlom

   V komiksovom tábore sa snažíme deťom vytvárať zaujímavé aktivity, kde nie je priestor na nudu. Deti sa pri aktivitách a hre na odvážne nadprirodzené bytosti naučia okrem iného aj tímovému duchu a vytrvalosti. Po vytrvalom tréningu, kope zábavy a nových zážitkov prichádza rozlúčenie s táborom, kedy na každého z malých nebojsov bude pripravená záverečná skúška pravého superhrdinu. Veríme, že deti ostanú motivované správaním statočných ochrancov, ich dobrými činmi a kúsok z hrdinstva v nich ostane naďalej aj po skončení tábora. Komiksový tábor je jedinečná príležitosť podporiť vaše dieťa v jeho predstavivosti nemyslíte?

 

Tešíme sa budúcich superhrdinov.

 

Ak bol tento článok pre Vás užitočný, nezabudnite lajknúť náš Facebook