+421 37 6522 523
+421 915 774 213
+421 903 722 734
Pondelok - Piatok:
09:00 - 12:00
a 13:00 - 15:00
Bombovo
Novozámocka 230
949 01 Nitra

Letné tábory plné bombových zážitkov

23 rôznych programov, 7 stredísk a nevyčísliteľné množstvo zážitkov pre všetkých od 5 až do 17 rokov. Tak vyzerá tohtoročná ponuka letných táborov, v ktorých nie je núdza o pohodu, zábavu, smiech, dobrodružstvo, ale i poznávanie. CK Bombovo opäť pripravilo pestrú paletu pobytov, ktoré zaujmú tak nováčikov, ako aj tých, ktorí s nami už tábor absolvovali. Čo nás čaká v lete 2017?

 

 

Piesok pod nohami

Horúcou novinkou tejto sezóny je tábor Na jednej vlne. Prvýkrát sme zaradili do ponuky možnosť cestovať k moru a užiť si týždeň plný oddychu v znamení slanej vody, vĺn a plážových hier. Bláznivá výprava do Chorvátska je určená všetkým, ktorí milujú nielen more či romantické zátoky, ale tiež radi prekračujú hranice s cieľom poznať, vidieť a zažiť inú kultúru.

 

 

Rozprávkové týždne

Už ste počuli o kráľovi Žltobradovi, ktorý vládol za 7 nohami a rukami? A čo o škriatkoch, ktorí zmizli bez stopy? Aký problém musí vyriešiť pirát Jednoočko? Pre najmenších ponúkame letné tábory postavené na rozprávkových príbehoch, ktoré deti vtiahnu do dobrodružstva, fantázie a víťazstva dobra nad zlom. Deti sa stanú súčasťou čarovného sveta, v ktorom sú potrebné ich schopnosti, dobré srdiečka, bystrý rozum, odhodlanie pomôcť a šikovné ručičky.

 

 

V znamení zdokonaľovania

Prázdniny sú nielen časom oddychu, ale aj príležitostí pre rozvoj talentov, zručností a záujmových aktivít. CK Bombovo spája zábavu s užitočnosťou, relax s nadobúdaním nových poznatkov, radosť so zdokonaľovaním sa. Pre deti so zmyslom pre pohyb a šport je tu Letná florbalová alebo futbalová akadémia, ktorá ponúka zápolenie, nadšené góóól a prehlbovanie herných schopností.

 

Jazykoví nadšenci odkryjú tajomstvá angličtiny v tábore Secret of Language či Language Planet Adventure, a to bez pomoci učebníc a nutnosti vysedávania v laviciach. Nové vedomosti získajú pod taktovkou zábavy, hier, slnka, prírody a dobrej nálady. Šport či cudzia reč sú fajn, ale radi by ste skôr niečo, kde sa môžu prejaviť umelecké sklony? Kreatúra a Artlantída sú pobyty, kde hrá prím fantázia, túžba duše a tvorivé techniky, za pomoci ktorých deti pretavia ich predstavy do hmotnej podoby.

 

 

Kamarátstvo s prírodou

Po školskom roku, kedy deti strávili prevažný čas v uzavretých priestoroch rôznych vzdelávacích inštitúcií, ponúka leto mimoriadnu príležitosť dostať sa von na čerstvý vzduch a načerpať energiu z prírody. Na tých najmenších čaká Čarovný les bludičiek, veselé zvieratká, stavba lesného kráľovstva, odhaľovanie tajov prírody či sily lesného potôčika.

 

Turisticko-zábavný tábor Wifič do prírody prináša horu srandy, praskanie drievok pod nohami, šum lístia, poznávanie stôp i značiek a skúšku odvahy v podobe prespania v stane. Hranice svojich schopností a fyzickú zdatnosť môžu deti preveriť vo Wood Kempe, v ktorom na nich čakajú chvíle plné adrenalínu, rôzne lanové aktivity, maskovanie, stavanie bunkrov, ale aj leňošenie pri bazéne. Neľútostný boj so živlami sa odohrá vo Wood Kempe pre tínedžerov. Orientovať sa v prírode, absolvovať školu prežitia, poznať nočnú oblohu, splaviť Hron, založiť signalizačný oheň, zdolať cestu Tarzánie – to sú výzvy, ktoré striehnu na účastníkov tohto nevšedného tábora.

 

Príroda však nie sú len lesy a rastliny. Príroda sú tiež zvieratá a CK Bombovo ponúka i tábory späté práve s týmito živými stvoreniami. Umeniu rybolovu sa deti priučia v tábore Ryby, rybky, detičky, umeniu jazdenia na koni zase v tábore Western koníčky a koniny.

 

 

Od výmyslu sveta

Ani tento rok nechýbajú v ponuke tematicky ladené tábory, ktoré ponúkajú netradičné aktivity, nezabudnuteľné chvíle spojené s originálnymi príbehmi či unikátnymi námetmi a hramiKaždý deň nový zážitok je putovaním nielen v priestore, ale i čase. Jeden deň staviame praveké lesodomy, druhý sa zúčastníme olympijských súbojov v Grécku, v ďalšom sa prenesieme do Indie na sviatok Holí. Tábor, do ktorého je vstup povolený s mobilom, fotoaparátom či notebookom, nesie názov Selfie mánia a účastníci sa premieňajú na paparazzov, ktorí potrebujú zachytiť správny moment, v parádnom uhle, s dávkou napätia, aby neboli prichytení pri čine.

 

Čo sa stalo so Sedmohradom? Ako to, že bol vymazaný z povrchu zemského? Odpovede budeme hľadať vo dne v noci spolu s rytiermi Vlčieho rádu v mystickom tábore Veštba Sedmohradu. Medziplanetárne cestovanie, vesmírne lode, svetelné meče sú tu pre nadšencov obrovskej ságy o boji dobra so zlom a pre tých, ktorí sa pre záchranu Darth Vadera či Yodu neboja podstúpiť rôzne prekážky. Hviezdny tábor Star Mars vás zavedie svetelnou rýchlosťou na dráhu mimozemského života.

 

Bomboviny Lômoviny sú jedinečnou príležitosťou vypočuť si rozprávočky, zoznámiť sa s atletikou, vyšpľachtať sa vo vode, pozrieť si divadielko a zúčastniť sa plesu. Spolu vytvoríme detské mesto, kde si každý nájde miesto, stačí mať dobrú náladu a srdiečko bez ľadu. Tábor plný výziev, to je Kids Challenge, super novinka sezóny 2017 pre súťaživých odvážlivcov, ktorí majú chuť zmerať si svoje sily s rovesníkmi z celého Slovenska. Prekonávanie limitov a veľkých výziev pomocou fyzickej kondície, odvahy, rozumu sú na dennom poriadku tábora a deti k výkonu motivuje nielen možnosť výhry, ale tiež príležitosť stať sa hrdinom leta.

 

 

Hej, DJ

Na návštevu príde Zverina (ak ste rodič, a neviete, o koho ide, nič si z toho nerobte, váš tínedžer to zaiste vie), disco odohrá profi DJ, spolu dáme celebration night, color run, paintballový turnaj. Stačí mať viac ako 13 rokov a odvahu priznať si, že tábor nie je len pre deti. Fest Animátorfest je tu pre všetkých, ktorí majú chuť baviť sa, spoznávať nových ľudí a stráviť parádny týždeň v rytme pohody.

 

 

Čo majú všetky naše tábory spoločné?

Hoci sú jednotlivé tábory unikátne svojím zameraním a programom, v žiadnom z nich nechýba čerstvý vzduch, pohybové aktivity, poznávanie, oddych, zábava v kruhu vrstovníkov a skvelých animátorov. Všetky sa konajú v starostlivo vybraných strediskách a za účasti lekárskeho dozoru. Program bol zostavovaný na základe dvadsaťročných skúseností práce s deťmi a tínedžermi tak, aby nikto z tábora neodchádzal sklamaný, ale bol nabitý pozitívnou energiou a odnášal si nezabudnuteľné zážitky. Tak čo, máte už predstavu, kam sa v lete 2017 vybrať?

 

Ak bol tento článok pre Vás užitočný, nezabudnite lajknúť náš Facebook